We for you
Váltás: LeitnerLeitner
Szolgáltatásaink > Könyvvizsgálat > Kötelező és önkéntes auditok

Vizsgálataink segítségével hatékonyabbá teheti belső folyamatait

Függetlenül attól, hogy milyen okból (törvényi kötelezettség miatt vagy a cég saját felkérése alapján) kerül sor auditra, ez a vállalkozás pénzügyi helyzetének ellenőrzése mellett fontos információkat szolgáltathat arról is, hogy a vállalat hogyan teljesíti a jogszabályi elvárásokat, és mennyire hatékonyan működik.

A LeitnerLeitner szakértői minden megbízás során széleskörűen értelmezik a könyvvizsgálati feladatokat. A szakvélemény egyszerre lesz helytálló, kikezdhetetlen és független, amelyek a vizsgált vállalat részletes ismeretén, valamint a számok és adatok átfogó áttekintésén alapulnak.

Könyvvizsgálóink a nemzeti szabályzatokkal és az IFRS-sel összhangban vizsgálják felül az éves és a konszolidált pénzügyi kimutatásokat. A konszolidált pénzügyi kimutatások ellenőrzése során részterületeket is ellenőrzünk (komponens audit). Az egyes könyvvizsgálati megbízásokhoz egyedi könyvvizsgálói csoportokat szervezünk. Az Ön személyes kapcsolattartói a teljes folyamat során rendelkezésre állnak, szorosan együttműködve a vezetéssel és a felügyelőbizottsággal. Az auditot a feladattal megbízott szakértőink mellett egy vezető kollégánk irányatja, ellenőrzi, aki biztosítja, hogy az audit során felmerülő vitás kérdések azonnal tisztázhatók legyenek. Munkánkat a mindig a legfrissebb szabályozásokra és joggyakorlatra alapozzuk, és szükség esetén jogi, informatikai és adójogi szakembereket is bevonunk.

We for you
Márta Siklós
Könyvvizsgáló | Adótanácsadó | Partner
Judit Jancsa-Pék
Adótanácsadó | Partner
Nóra Rácz
Adótanácsadó | Partner
Newsletter — 12.12.2022
VAT newsletter - third quarter 2022
Newsletter — 07.11.2022
VAT Newsletter - second quarter 2022
Newsletter — 29.09.2022
mailingLeitner Hungary 09/2022
Newsletter — 16.09.2022
mailingLeitner Hungary: KATA
Events — 05.10.2022
Import, Export and Chain transactions – Dos and don´ts in the CEE region from a VAT perspective
Newsletter — 10.09.2022
Recent tax developments
Newsletter — 07.06.2022
mailingLeitner Hungary Q2 2022
Newsletter — 18.05.2022
mailingLeitner Hungary Q1 2022
Let's get in touch!
KAPCSOLAT