We for you
Váltás: LeitnerLeitner

Életre keltjük a komplexitást

A valódi tartalommal teli partnerség biztosítja a legjobb alapot az élet bármely területén – a magán szférában, az üzleti világban vagy egy új elképzelés mérlegelésekor. Ezért osztozunk ügyfeleinkkel a hétköznapok és a bonyolult élethelyzetek adózási, gazdasági és jogi kihívásaiban.

Rugalmasságunk, elkötelezettségünk és optimista hozzáállásunk a személyre szabott és fenntartható megoldások kulcstényezői. Bátorítjuk a jövő reménységeit és támogatjuk a vállalkozói szemléletet. Munkánk során szaktudásunkat, sok éves tapasztalatunkat empátiával és elhivatottsággal ötvözzük.

65
Év tapasztalat
846
Alkalmazott
17
Saját iroda

Our offices

LeitnerLeitner Tax Audit Advisory
LeitnerLaw Rechtsanwälte

Együttműködéseink | Tagságunk

TAXAND

LeitnerLeitner tagja a világ legnagyobb adótanácsadói hálózatának, a Taxandnak, így világszerte elérhető ügyfeleink számára a helyi szabályok jó ismeretén alapuló, praktikus és kiváló minőségű adótanácsadás. A Taxandnak országonként egyetlen élvonalbeli adótanácsadó cég tagja van. Ezzel 40 országban, több mint 700 adózással foglalkozó magasrangú vezető és 3000 tapasztalt adótanácsadó áll az Ön rendelkezésére. Így egyszerre kínálunk személyre szabott szolgáltatást és globális megközelítést.

A Taxand teljes mértékben az adótanácsadásra összpontosít. Fő szakterületei a személyi adózás, az energiaadó, a közvetett adók, az ingatlanadó, a pénzügyi szolgáltatások, az egyesülések és felvásárlások (M&A), a magánügyfelek kiszolgálása, az adóviták rendezése, valamint a transzferárazás és az üzleti szerkezetátalakítás.

www.taxand.com
PRAXITY

A LeitnerLeitner tagja a Praxity hálózatnak is, amely egy független cégekből álló világméretű szövetség a könyvvizsgálat és számviteli tanácsadás területén.

Disclaimer

www.praxity.com
Let's get in touch!
KAPCSOLAT