We for you
Váltás: LeitnerLeitner
Szolgáltatásaink > Számvitel | Könyvelés > Számviteli digitalizálás

A számvitel digitalizálása – lehetőség minden cég számára

Miközben a digitalizáció megváltoztatja az üzleti világot, a számvitel terén is rengeteg lehetőséget rejt magában. Az új megközelítések innovatív megoldásokkal kombinálva lehetővé teszik a folyamatok teljesen új szintre emelését az átláthatóság, a hatékonyság és a rugalmasság tekintetében. Ám annak ellenére, hogy a gyorsaság és az innováció fontos tényezők, a biztonságra és a jogszabályi megfelelésre is figyelni kell.

A következő generációs digitális számviteli rendszerekkel a vállalatok olyan robusztus struktúrákat hozhatnak létre, amelyek kellően rugalmasak ahhoz, hogy minden osztályon és részlegen kezeljék a jelenlegi kihívásokat, és amelyek stabil alapot teremtenek a jövőbeli fejlesztésekhez.

Széleskörű tapasztalatunkkal (LeitnerLeitner minősített BMD-tanácsadó) és az „IT, Digital and Compliance Services” részleg szakértőivel szorosan együttműködve az Ön partnerei vagyunk a személyre szabott digitális megoldások megvalósításában. A kiindulási helyzettől vagy a meglévő szoftver konkrét követelményeitől függetlenül minden könyveléssel kapcsolatos kérdésben hozzáértő tanácsot és gyakorlati segítséget nyújtunk.

Szolgáltatásaink

  • Támogatás a lehetséges digitalizációs potenciálok azonosításában és rangsorolásában (digitális felhasználási esetelemzés)
  • Stratégia és átalakítási koncepció kidolgozása „digitális számviteli rendszerek” számára
  • Koncepció és támogatás operatív digtalizációs projektek megvalósításához különböző üzletágakban (digitális munkafolyamatok, elektronikus számlázás, elektronikus archiválás stb.)
  • Folyamatoptimalizálás és vezérlési automatizálás a hatékonyság és a biztonság javítása érdekében (folyamatok hatékonysága és redundanciák csökkentése, rendszerletörések és interfészek minimalizálása, fizetési folyamatok védelme stb.)
  • Projektmenedzsment támogatása (projekt coaching, projektmenedzsment, projektsegítés, projektkontrolling stb.), valamint minőségbiztosítás és követelmény/hatékonysági elemzés
  • Automatikus ÁFA adószám ellenőrzések megvalósítása
We for you
Nóra Rácz
Adótanácsadó | Partner
Márta Siklós
Könyvvizsgáló | Adótanácsadó | Partner
Judit Jancsa-Pék
Adótanácsadó | Partner
Events — 25.04.2023
Good Morning CEE – Transfer pricing update for Austria, Croatia, Czech Republic, Hungary, Serbia, Slovakia and Slovenia
Newsletter — 13.02.2023
mailingLeitner Hungary: Changes in tax 02/2023
Newsletter — 12.12.2022
VAT newsletter - third quarter 2022
Newsletter — 07.11.2022
VAT Newsletter - second quarter 2022
Newsletter — 29.09.2022
mailingLeitner Hungary 09/2022
Newsletter — 16.09.2022
mailingLeitner Hungary: KATA
Events — 05.10.2022
Import, Export and Chain transactions – Dos and don´ts in the CEE region from a VAT perspective
Newsletter — 10.09.2022
Recent tax developments
Let's get in touch!
KAPCSOLAT