Budapest

Leitner + Leitner Tax Kft

tax audit advisory

H 1027 BUDAPEST, Kapás utca 6-12
t +36 1 279 29-30 f +36 1 209 48-74
e budapest.office@leitnerleitner.com

Budapest

Kecskemét

Leitner + Leitner Tax Kft

tax audit advisory

H 6000 KECSKEMÉT, Munkácsy Mihály u. 19.
t +36 76 884 021
e kecskemet.office@leitnerleitner.com

Kecskemét

Az Önök elvárásaira hangolva

Magyarországon két – csak adminisztratív szempontból különálló, de valójában egy térben, nap, mint nap együtt dolgozó – tanácsadói csapattal vállaljuk magyar, német és angol nyelven a hazai és nemzetközi adózási, számviteli és audit problémák megoldását. Foglalkozunk komplex tranzakciók elemzésével és adótervezésével, valamint tanácsadással a jogszabályi vagy az üzletmenetet érintő változások esetén. Ezen túl teljes körű bérszámfejtési, expat-ügyintézési és munkaügyi szolgáltatással is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Küldetésünk, hogy ügyfeleinket szakmailag kiemelkedő színvonalú, testreszabott szolgáltatásokkal segítsük a legjobb üzleti megoldások elérésében.

Társasági adózás

 

Beruházást, létszámfejlesztést tervez, kutatás-fejlesztést végez? Számunkra fontos, hogy minden ügyfelünk megtalálja az optimális adó és adminisztrációs terhelést, ezért segítünk feltárni a cég adottságainak leginkább megfelelő lehetőségeket.

Vállaljuk ügyfeleink társasági adózásával és -adminisztrációjával kapcsolatos általános feladatokat, nagy hangsúlyt fektetünk az igénybe vehető kedvezmények maximális kihasználására. Elkészítjük, felülvizsgáljuk az éves társaságiadó-bevallásokat, de kidolgozzuk ügyfeleink hosszú távú adóoptimalizációs kalkulációit is a belföldi és külföldi szabályok összehangolásával.

Javaslataink során építünk a magyar társaságiadó-rendszer által kínált számos adókedvezményre és ösztönzőre. Mivel minden cég sajátos, így az optimális kedvezmények köre is eltérő. Otthon vagyunk a fejlesztési adókedvezmények, a kutatás-fejlesztési ösztönzők, a beruházásokkal, létszámfejlesztéssel kapcsolatos kedvezmények terén egyaránt. Segítünk megtalálni azokat az adózási lehetőségeket, melyekkel Ön is hatékonyan tudja cégét fejleszteni, modernizálni. A határon átnyúló vállalati struktúrával kapcsolatosan is bizalommal fordulhat hozzánk; a nemzetközi adózás terén jártas szakértő kollégáink bevonásával ezeket is pontosan feltárhatja.

Végül, de nem utolsó sorban megtervezzük a látványcsapatsportokhoz, az előadó-művészethez, a film- és videó-gyártáshoz kapcsolódó támogatásai után járó adókedvezményeit és adójóváírásait is; továbbá segítséget nyújtunk a kedvezményeket fogadó vállalkozásoknak is.

Szolgáltatásaink a társasági adózás terén

  • teljes körű tanácsadás, adókalkuláció- és bevalláskészítés, felülvizsgálat
  • társasági adó tervezés az adókedvezményekkel és ösztönzőkkel kapcsolatban
  • fejlesztési adókedvezményekkel, állami támogatásokkal kapcsolatos tanácsadás, ügyintézés
  • nemzetközi vállalati struktúrákkal kapcsolatos tanácsadás
Kapcsolattartók

Jancsa-Pék Judit

Adószakértő | Partner

Magyar és nemzetközi adójog, ÁFA, transzferár, beolvadás&felvásárlás, átalakulás...

Siklós Márta

Könyvvizsgáló | Adótanácsadó | Partner

Magyar és nemzetközi vállalati adójog, könyvvizsgálat, pénzügyi és adóátvilágítás (Due Diligence),...