Budapest

Leitner + Leitner Tax Kft

tax audit advisory

H 1027 BUDAPEST, Kapás utca 6-12
t +36 1 279 29-30 f +36 1 209 48-74
e budapest.office@leitnerleitner.com

Budapest

Kecskemét

Leitner + Leitner Tax Kft

tax audit advisory

H 6000 KECSKEMÉT, Munkácsy Mihály u. 19.
t +36 76 884 021
e kecskemet.office@leitnerleitner.com

Kecskemét

Az Önök elvárásaira hangolva

Magyarországon két – csak adminisztratív szempontból különálló, de valójában egy térben, nap, mint nap együtt dolgozó – tanácsadói csapattal vállaljuk magyar, német és angol nyelven a hazai és nemzetközi adózási, számviteli és audit problémák megoldását. Foglalkozunk komplex tranzakciók elemzésével és adótervezésével, valamint tanácsadással a jogszabályi vagy az üzletmenetet érintő változások esetén. Ezen túl teljes körű bérszámfejtési, expat-ügyintézési és munkaügyi szolgáltatással is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Küldetésünk, hogy ügyfeleinket szakmailag kiemelkedő színvonalú, testreszabott szolgáltatásokkal segítsük a legjobb üzleti megoldások elérésében.

Klasszikus könyvvizsgálat

 

A könyvvizsgálat lehetőség a fejlődésre, és nem puszta adminisztratív teher. A LeitnerLeitner könyvvizsgálói konstruktív javaslatokat tesznek, melyekből cége hosszú távon előnyt kovácsolhat.

Szerintünk a jó könyvvizsgálat tanácsadás: segít a gazdasági folyamatok racionalizálásában, a kockázatok azonosításában és a kiaknázatlan lehetőségek feltárásában. Tapasztalt, több idegen nyelvet beszélő kollégáink jártasak mind a magyar, mind a nemzetközi vizsgálati alapelvekben, ezért mindig az adott gazdasági helyzethez igazított, rugalmas megoldást keresik. A nemzeti standardok szerinti hagyományos könyvvizsgálat mellett segítséget nyújtunk a magyar beszámoló és a csoport IFRS elvek, US GAAP szerinti beszámolójának összehangolásában, illetve elkészítésében is. HBI és HBII szerinti könyvvizsgálatot is vállalunk.

Jelentésünket magyarul, németül vagy angolul készítjük el, és ellátjuk a magyar és a nemzetközi könyvvizsgálati alapelveknek megfelelő könyvvizsgálói nyilatkozattal.

A konszolidáció területén tapasztalattal rendelkező munkatársaink által nyújtott szolgáltatásunk megfelel a nemzeti és nemzetközi könyvvizsgálati standardoknak. Szolgáltatásunk lefedi a konszolidáció teljes folyamatát a konszolidációs kötelezettség és kör vizsgálatától, a különböző konszolidációs módszerek alkalmazásának, illetve a végrehajtott könyvelések ellenőrzésén keresztül az adatszolgáltatási kötelezettség teljesítéséig. Igény esetén vállaljuk, hogy a konszolidáció csak egy-egy részében nyújtunk segítséget az ügyfelek elvárásai szerint.

Szolgáltatásaink

  • magyar standardok szerinti könyvvizsgálat (HAS)
  • nemzetközi standardok szerinti könyvvizsgálat (IFRS, US GAAP, HB I., HB II.) és átforgatás
  • konszolidáció
Kapcsolattartók

Siklós Márta

Könyvvizsgáló | Adótanácsadó | Partner

Magyar és nemzetközi vállalati adójog, könyvvizsgálat, pénzügyi és adóátvilágítás (Due Diligence),...

Jancsa-Pék Judit

Adószakértő | Partner

Magyar és nemzetközi adójog, ÁFA, transzferár, beolvadás&felvásárlás, átalakulás...