Budapest

Leitner + Leitner Tax Kft

tax audit advisory

H 1027 BUDAPEST, Kapás utca 6-12
t +36 1 279 29-30 f +36 1 209 48-74
e budapest.office@leitnerleitner.com

Budapest

Kecskemét

Leitner + Leitner Tax Kft

tax audit advisory

H 6000 KECSKEMÉT, Munkácsy Mihály u. 19.
t +36 76 884 021
e kecskemet.office@leitnerleitner.com

Kecskemét

Rendezvények, aktualitások

Az adóügyek mindig megérnek egy pillantást! Ezen az oldalon aktuális rendezvényeinkről, szakmai anyagainkról tájékozódhat.
A transzferárazás kihívásai

A System Média rendezvényén Jancsa-Pék Judit Fotiadi Ágnessel a NAV Transzferár Főosztályának vezetőjével tart közös előadást.

A transzferárazás, avagy a szokásos piaci árak meghatározása és a dokumentációs kötelezettség évek óta az adóhatósági vizsgálatok kiemelt célpontja. Mivel a magyar szabályozás különösen szigorú, hiszen nálunk a legrészletesebb az adminisztrációs kötelezettség, amely ráadásul a belföldi ügyletekre is kiterjed, ezért igen gyakoriak a büntetések. Hiányosság esetén akár évente 2 millió Ft mulasztási bírságot is kivethetnek dokumentációnként, ismételt hiányosság esetén ez az összeg akár duplázódhat, négyszereződhet is. Hibalehetőség pedig szép számmal akad. Előadásunk erről, és ami még fontosabb, a megoldásokról fog szólni. A résztvevők megismerkedhetnek az adatbázis-kutatás, az APA-eljárás szépségeivel, valamint megosztjuk ellenőrzési tapasztalatainkat is.

További információ és regisztráció: feltöltés alatt