Budapest

Leitner + Leitner Tax Kft

tax audit advisory

H 1027 BUDAPEST, Kapás utca 6-12
t +36 1 279 29-30 f +36 1 209 48-74
e budapest.office@leitnerleitner.com

Budapest

Kecskemét

Leitner + Leitner Tax Kft

tax audit advisory

H 6000 KECSKEMÉT, Munkácsy Mihály u. 19.
t +36 76 884 021
e kecskemet.office@leitnerleitner.com

Kecskemét

LeitnerLeitner
tax audit advisory

Az osztrák gyökerű LeitnerLeitner minden adónemre kiterjedő tanácsadást, és e mellett a számvitel, a bérszámfejtés és a könyvvizsgálat terén is teljes körű szolgáltatást nyújt. Csoportunk mára Közép-Európa egyik legjelentősebb tanácsadó cégévé vált. Specialitásunk épp e térség mély ismerete, így a régióban működő vállalkozások üzleti problémáiban minden apró részletre kiterjedő támogatást biztosítunk. Irodáink teljes biztonsággal igazodnak el az egyes országok adó- és jogrendszerének útvesztőiben, de az irodaközi munkacsoportjainkban dolgozó, különböző nemzetiségű kollégák között olyan szoros az együttműködés, mintha egy szobában ülnének. Így ügyfeleink – igényeiknek megfelelően – kaphatnak hazai vagy nemzetközi csapatot anélkül, hogy megszokott kapcsolattartójuk helyett máshoz kellene fordulniuk.

Szolgáltatásaink jellemzője a komplex, holisztikus megközelítés, 60 naprakész szaktudással rendelkező kollégánk az adózási, számviteli és a jogi feladatokat egységben kezeli, hogy a legjobb megoldást megtalálja az adott problémákra.

Adózási kérdésekben a Leitner + Leitner Tax Adótanácsadó Kft., a könyvelés, bérszámfejtés és a könyvvizsgálat terén a Leitner + Leitner Audit Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. áll az ügyfelek rendelkezésére.

Találja meg az ön szakértőjét